GRILLROOM PIZZERIA DE PAREL

GRILLROOM PIZZERIA DE PAREL De Parel Grillroom Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1033 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Pizzeria De Parel. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 20:41 Ik vond het eerlijk gezegd erg tegenvallen. Heb 2 bakjes carbonara besteld, maar zat erg weinig ham in. Daarbij was 1 bakje ook niet vol. De parel gebeld, volgende bestelling krijg ik wat extra's. Dat vond ik oké.
21 mei 2022 om 0:05 Vlees was heel vies . Zat veels te veel vet aan. Vet droop ook uit de verpakkingsdoos.
20 mei 2022 om 9:34 Zoals altijd smaakte het prima. Snelle en vriendelijke bezorging.
19 mei 2022 om 20:07 Het eten was weer goed.alleen bij de kipburger menu kregen we geen broodje kipburger maar 2 lossen kipschitzel.die gewoon gefrituurd was en nietveens op een burger leek
17 mei 2022 om 10:24 Top zoals altijd!
15 mei 2022 om 14:26 De smaak is prima maar de pasta was wat weinig voor een volwassen persoon en de super shoarma was ook wat klein. Had er meer van verwacht. Smaken prima overigens. Porties iets te klein
7 mei 2022 om 23:07 was op tijd en het eten was goed warm bij aankomst. De schotel was heerlijk en wel een beetje te groot voor een persoon.
7 mei 2022 om 19:41 Lasagne was helemaal ingedeukt.. en heel weinig
7 mei 2022 om 11:53 Wij hadden 2 durum (Turkse pizza met lam/kip) besteld maar het deeg was helemaal nat bij aankomst dus echt niet lekker helaas. Niet voor herhaling vatbaar helaas.
5 mei 2022 om 22:14 Weer lekker gegeten!
5 mei 2022 om 20:31 Normaal een erg goede pasta, alleen jammer dat er vandaag leek alsof de zout pot erin was gevallen. Dus heb bijna alles weggegooit
28 apr 2022 om 14:12 Lekker laat een broodje shoarma gegeten, altijd lekker.